Skip to content


Тениска с еквалайзер

ТенискаСигурно вече сте виждали музикалните тениски с еквалайзер. Светлините на панела се активират от звук. При наличие на музика се получава чудесен еквалайзер. Панела се захранва от 4 ААА батерии скрити в страничен джоб на тениската.

При някои от моделите има и врътка за нагласяне на чуствителността на датчика за звук. При пране просто махате кутийката с батериите и спокойно може да я изперете.

Ето едно видео на такава тениска в действие:

Цена: от около $25 до около $40 в зависимост от модела

Posted in Музика. Tagged with .

3 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Никола Илиев said

    Здравейте!
    Виждам, че е малко стара тази тема, но мисля че с идването на лятото има резон да говорим за тениските с ЕКВАЛАЙЗЕР.
    Да, идеята е наистина добра, и тениските са много яки. Аз бях в Япония до преди 2 месеца и когато се върнах от там донесох няколко такива тениски, които много се харесаха на моите приятели. И тогава един приятел ми предложи да започнем да ги внасяме тези тениски, защото ще бъдат хит през лятото. И го направихме.
    Само че не внесохме целите тениски, а само светещите панели. Защо ли? Ами за да си запазим правото на контрол върху качеството и дизайна на текстила. И така си избрахме няколко модела и цвята от тениските на Fruit of the Loom и зашихме панелите върху тях. И вече сме готови да ги продаваме.
    Цената е 50 лева, като са включени и 4-те захранващи батерии. Имайте също впредвид че на нашите тениски може да им се маха светещия панел, за да се перат!
    А ако искате да ги видите на живо, то само се изисква да дойдете на дискотека в някой курорт по Черноморието, където сме започнали активен маркетинг.

    Да светим заедно в ритъма на музиката!

  2. toni said

    ima gi v bg – http://www.el-shirts.net

  3. admin said

    има ги и в българия но цените са далеч от тези на които може човек сам да си ги докара. при последната ми проверка цената беше около $15 което излиза към 25 лв макс. Това включва транспорта и сичко останало